TIP NA VEČEŘI: FILET Z PRAŽMY KRÁLOVSKÉ S BRAMBOROVO-DÝŇOVÝM PYRÉ

„Vařila jsem v práci v provizorních podmínkách, bez možnosti nějakýho aranžmá atd.“ Recept a foto dodala: Kristýna Maršalíková.

 

Ingredience:

  • filet z pražmy královské
  • sůl
  • citrón
  • máslo
  • brambory
  • dýně hokkaido
  • fenykl
  • pomeranč
  • olivy

Postup přípravy:

Filet z pražmy královské je pečený v celku jen se solí a máslem.

Nakrájené brambory vařte s dýní. Poté rozmixujte.

Salát je připravený z fenyklu, pomeranče a oliv.

Filet z pražmy královské s bramborovo-dýňovým pyré

Filet z pražmy královské s bramborovo-dýňovým pyré

SDÍLET

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *