TIP NA SVAČINU: CELEROVO-MRKVOVÝ SALÁT

Ingredience:

  • celer 120 g
  • mrkev 50 g
  • neochucený jogurt do 3 % tuku 30 g
  • zakysaná smetana 12 % 30 g
  • citronová šťáva, sůl, pepř (na ochucení)
  • kuřecí šunka 50 g
  • vejce natvrdo 1 ks

 

Postup přípravy:

Nastrouhejte mrkev a celer, přidejte na kostičky nakrájenou šunku a vejce. Poté přidejte vrchovatou lžíci jogurtu a zakysané smetany. Dochuťte solí, pepřem a pár kapkami citronu.

Nutriční hodnoty/porce:

Energie  Bílkoviny Tuky  Sacharidy
 805 kJ 19 g 10 g 6 g

Množství sacharidů znázorňuje množství využitelných sacharidů, tedy bez vlákniny.

Celerovo-mrkvový salát

SDÍLET

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *